Вести
08.02.2014
26.11.2013
22.05.2013

   Архива на вести

Работа со население Работа со правни лица Платежни картички
Штедни влогови
Кредитирање
Платен промет во земјата
Платен промет во странство
Трансакциски сметки
Western Union
Сефови
Хартии од вредност
Апликација за регистрирање
Депозити
Кредитирање
Платен промет во земјата
Платен промет во странство
Хартии од вредност
Кредитни линии
Гаранциско работење
Кредитно барање
Апликација за регистрирање
Visa
MasterCard
Сигурност на картичките
СМС известување
E-commerce
Упатство за користење
Промена на ПИН код
Табела со трговци за рати
On-line апликации за картички
Собирајте и користете поени
Newsletter

   Важно - Проверка на нова сметка за правни лица во Халкбанка од Зираат банка 

23.04.2014
eurкуповен 61,35среден 61,68продажен 61,80usdкуповен 43,70среден 44,64продажен 45,60chfкуповен 49,60среден 50,50продажен 51,40gbpкуповен 74,00среден 75,18продажен 76,20sekкуповен 6,65среден 6,78продажен 6,90nokкуповен 7,30среден 7,47продажен 7,65jpyкуповен 42,20среден 43,53продажен 44,80dkkкуповен 8,10среден 8,26продажен 8,40cadкуповен 39,60среден 40,53продажен 41,40audкуповен 40,80среден 41,81продажен 42,80